neděle 22. února 2009

Peníze leží na cestě, jen je zvednout

Jak vydělat, přijít k penězům nebo rovnou zbohatnout? Tuto otázku řeší nejeden z nás.

Poměrně známé jsou tyto možnosti:

a)zaměstnání (hlavní, vedlejší, brigáda, drobné služby) - prodáváme svou práci
b)podnikání - přeměna myšlenek na fungující obchodní model
c)pasivní příjmy (dividendy, pronájem nemovitostí ...)
d)příležitostné výdělky (prodej v aukcích ...)

Máte na vybranou, jestli budete každé ráno brzo vstávat, zamíříte do rachoty ... a na konci měsíce si odnesete jakýsi peníz, nebo jestli se vrhnete do velmi nejistých vod vlastního podnikání, budete makat od nevidím do nevidím a pokud neuděláte nějakou zásadní chybu, tak se časem dokážete solidně zaplatit.

Pasivní příjem můžete budovat jako student, zaměstnanec i podnikatel. Stejně tak příležitostné výdělky jsou téměř pro každého (kdo čte tento text, je velmi blízko tomu, aby získal nějaké peníze navíc). Pojďme si je ukázat.

1) Nejlepším způsobem, jak získat zákazníka je osobní doporučení. V době Internetu jej lze realizovat prostřednictvím web stránek. Nemusíte znát 100 lidí, kteří využijí přeposlání zboží z USA. Můžete znát jeden fantastický e-shop v USA, napsat o něm článek, ve kterém zmíníte SHIPITO. Článek si přečte 5000 lidí a 250 se třeba stane zákazníky doporučované služby. Peníze získáte díky affiliate marketingu PODNIKATELE.

2) Aby se business web nebo portál o pasivním příjmu dostal na místo, odkud na něj přijde nadějný zákazník - musí její správce zařídit jednu z nejdůležitějších SEO činností - zajištění (zpětných) odkazů na stránku. Zpětné odkazy pracně zajišťuje sám, koupí si jejich vznik u specialistů, nebo třeba uspořádá SOUTĚŽ
.

3) Znáte pár lidí, kteří nejsou pojištění? Nebo ještě líp, znáte někoho, kdo by rád investoval větší peníze? - JAK VYDĚLAT NA DOPORUČENÍ

4) Jste umělecky založená osoba? Máte kvalitní fotografie a chcete je dát světu k dispozici? Get $500 for 500 pictures on Pixmac!

Další souvislosti:

Chcete dostat $100???

Nahraj 500 fotek a dostaneš 500 USD
7 způsobů, jak rychle vydělat peníze
7 způsobů jak vydělávat pomocí Vašeho blogu
První krok na cestě k miliónu je internet
Deník milonáře

1 komentář:

follow as řekl(a)...

Koukám koukám po SHIPITu jdou konkurenční link buildeři

 
Počítadlo.cz