pátek 6. listopadu 2009

Evolution Fuels upwards

Nejvíce mi kazí spaní investice (riskantní) do Ebof, pardon Evolution Fuels.

Vedení EVFL.PK sídlí na adrese 3001 KNOX STREET , Dallas

Zvětšit

Negativní zprávy jako More of Earth Biofuels' Investors Want Their Money Back -- Like, Now (... pěkná fotka CEO firmy) po čase vystřídaly pozitivněji laděné informace např. o otevření Williho plácku na Carl's Corner Truck Stop. Pak bylo "dlouho ticho po pěšině". Články na webu veškeré žádné :(. Přemýšlel jsem, jak alespoň velmi zprostředkovaně, opožděně a hlavně s minimálními náklady sledovat firmu na dálku. Nenapadlo mne nic menšího jak Google Maps a Street View. Druhá čerpací stanice v Dallasu (mimochodem na stejné ulici jako sídlo firmy) jde poměrně pěkně lokalizovat ..."Poblíž křižovatky ulic Knox a Travix". Když k tomu přidám informace o prodeji pozemků 7 Eleven, přestavbě + střípky z okolí = začínám znovu získávat naději, že EBOF není úplně chcíplá slípka.

7-Eleven Deep-Sixed

Developer buys corner at Travis and Knox

The Travis @ Knox Condos - Uptown Dallas nabídka nemovitostí VIP REALTY

3010 – 3053 block of Knox St.

Knox street guide

7-Eleven located in 4539 Travis St, Dallas


Zvětšit
mapa

Starší diskuse o EVFL obsahuje pěkný živý graf vývoje EVFL
Počátky nárustů 21., 23., 26. října odpovídají pozitivní reakci investorů na firemní zprávy začínajícím obligátním Evolution Fuels ...
... Applies for DOE Retail Fuel Ethanol Infrastructure Grant 5.10.2009

... Fuels Executes Letter of Intent for First Fuel Station 13.10.2009

... Initiates Awareness Program to Support Branding Strategy 21.10.2009

... Executes Letter of Intent to Acquire Fuel Stations in Alabama and Mississippi 22.10.2009

... Announces Integrated Truck Stop and Biodiesel Plan 26.10.2009

... to Extend Its Branding Efforts Through Franchising Strategy 27.10.2009 ... kromě akvizic a pronájmů čerpacích stanic je ve hře také zajímavá frančíza. Frančízanty laká také "...potential income tax credits of up to $50,000 through the U.S. Alternative Fuel Infrastructure Tax Credit Additional..."

... Executes Letter of Intent for Second Fuel Station in Dallas, TX 5.11.2009.

Nejenom tato zpráva je mohutně šířena. Zdá se, že Big Star Informative Media LLC odvádí dobrou práci. Kromě starého jména a tickeru EBOF, odepsala firma pravděpodobně také značku BioWillie, pravděpodobně na radu Big Star Informative Media. Možná ale jen nezaplatili prodloužení domény a hostingu. Doménu www.biowillieusa.com, www.biowillie.com obsadil velmi pochybný obsah :( .

V žádném případě nelze brát tento článek jako investiční doporučení. Spíše jen jako ukázku toho, že si na dálku můžete prohlédnout majetek svých společností (alespoň pokud jsou na ulici města projetého Google CAR)

Žádné komentáře:

 
Počítadlo.cz