sobota 16. května 2009

Vyhraj milion Kč !

Chcete vyhrát milion korun? Kdo by nechtěl! Rovný milion korun nabízí John Vanhara nejúspěšnějšímu affiliate při prodeji knihy Kniha Podnikani v USA - Chudy Honza, bohaty John. Nejde o o boj proti náhodě a neúprosné statistice, jde o "hru" ve které zapojíte svoji fantazii a hlavně sociální síťe.

K milionu vedou v podstatě tři cesty:
a) Máte vatu, vlastní knižní velkoobchod a objednáte vagon knih.
b) Víte jak prodat velké množství knih. Vlastníte třeba hodně navštěvovaný portál.
c) spojíte síly se známými i neznámými a meloun se podělíte.

ad a) Jestli už jste objednal(a) asi 9900 knih, soutěž už má vítěze :)
ad b) Konkurentů bude mnoho.
ad c) Pravděpodobnost výhry může být výrazně větší jak při sólové jízdě. Dělení lze provést podle velmi jednoduchého klíče - odebraných knih. Podobně u zprostředkovaných prodejů. Spojit se může několik e-shopů, webů i jednotlivců, kteří objednají třeba jen jednu knihu.


Chcete se přidat k Mladému akcionáři a získat svůj díl z 1000000Kč? Je několik možností:

1) Přímo objednat několik knih. Prodat je na Aukru, ve svém obchůdku nebo je rozdat obchodním partnerům.

2) Umístit na své stránky odkaz, upoutávku. Pošlete mi seznam domén kde by jste chtěli odkaz dát a obratem dostanete několik verzí kódu.

3) Objednat a také dát kód banneru.

4)Objednat si knihu u mne - nabízím výhodnou cenu a dotované poštovné v rámci ČR i SR. Kniha tak můžete získat za 350Kč. Když si objednáte 3, získáváte automaticky podíl na případné výhře!.

Objednávky lze jednoduše spočítat - když např. vyhraje afi, který prodá 300 knih, vy mu pomůžete koupením 3ks, tak Vám rád dá příslušný podíl tj. 10000Kč.

Těším se na Vaše emaily a hlavně na společnou výhru!

2 komentáře:

Unknown řekl(a)...

Dobrý nápad. Držím pěsti při vytvoření akční sítě!

ice809 řekl(a)...

Pokud se lti clanek libi klidne jej publikuj.

Opozice bere nemocnicím miliardy.
Naprostá většina poplatků bude téměř jistě zrušena.

Nemocnice je dosud využívaly na nákup moderního vybavení

Pacienti s nefunkčními ledvinami z Jesenicka už od konce loňského roku nemusí třikrát týdně dojíždět na dialýzu do padesát kilometrů vzdálené Opavy či Krnova. „Z peněz, které jsme vybrali na regulačních poplatcích, jsme koupili novou dialyzační jednotku,“ říká ředitel soukromé Nemocnice Jeseník Jan Jedlička.
Nemocnice na poplatcích získala loni tři miliony a letos počítala se stejnou sumou, kterou by dala například na dvě nové sanitky.
Těmto plánům je ale zřejmě konec. Poté, co již před časem poslanci odhlasovali, že od dubna neplatí poplatky děti do 18 let, v pátek „přitvrdili“. A odhlasovali normu, jež loni zavedené regulační poplatky buď zcela ruší, či výrazně omezí.
Dva zákony proti sobě! Ve sněmovně přitom v pátek panovala dosti nepřehledná situace. Poslanci totiž těsně po sobě schválili dva zákony o zrušení poplatků. Nejdříve kompromisní normu předloženou ČSSD, jež ruší poplatky pro děti do 19 let, sociálně slabé, invalidy a důchodce či dárce krve. Vzápětí však odsouhlasili i úplné zrušení poplatků, které navrhla KSČM.
I když tedy poplatky nakonec pravděpodobně zůstanou v omezené podobě, jejich smysl se tak takřka úplně vytratí. Měly totiž především zabránit tomu, aby lidé, hlavně ti, kterých se nyní osvobození od poplatků bude týkat, zbytečně chodili k lékaři. Výběr poplatků tak klesne podle odhadů na necelou třetinu. Přinesly deset miliard „Poplatky mi ubraly dvacet procent pacientů. Návštěvy omezili ti, kterým prakticky nic nebylo a často si jen chtěli popovídat,“ potvrzuje pražský ortoped František Wurm, podle něhož se tak výrazně zkrátily objednací doby. „A mohli se objednat noví pacienti,“ dodává.
„O třetinu ubyl například počet pacientů, kteří chodili na pohotovost,“ souhlasí ředitel fakultní nemocnice Brno Roman Kraus, podle něhož většina byla těch, kteří v pracovní době jen „neměli čas“.
„Z pohledu finanční krize to bude velmi složité. Já už nejsem schopná garantovat úroveň, kvalitu a dostupnost péče v té výši, v jaké je poskytována občanům v tuto chvíli,“ prohlásila ministryně zdravotnictví Dana Jurásková. A připomněla, že českému zdravotnictví poplatky přinesly přímo pět miliard korun.
A dalších nejméně pět miliard nepřímo - lidé totiž omezením návštěv u lékaře nepodstupovali také zbytečná vyšetření. A například poplatky za položku na receptu zase snížily podle ministerstva zdravotnictví zhruba o 3,5 miliardy náklady na léky.
Ušetřené peníze pak stát mohl dát na léčbu nejvážněji nemocných pacientů. „Naše onkocentrum dostalo navíc sto milionů. Mohli jsme tak třeba pacientům předepisovat nové léky, které bychom si jinak nemohli dovolit,“ potvrzuje ředitel Fakultní nemocnice v Olomouci Jiří Heger. A Všeobecná zdravotní pojišťovna uhradila o třetinu více operací kyčelního kloubu.
„Těch pět tisíc měsíčně na poplatcích, o které zase přijdu, mě nevytrhne. Peníze budou ale chybět v jiných oborech. Prodlouží se opět čekací doby v onkologických programech a na operace,“ potvrzuje ortoped Wurm (mimochodem: za peníze, jež vybral na poplatcích, koupil nové židle do čekáren a počítač). Biti budou ale podle něj i jeho pacienti. „Zase se zvedne počet návštěv a prodlouží objednací doby.“
Chceme kompenzace! Řada hlavně praktických lékařů byla zpočátku proti poplatkům. Podle prezidenta Lékařské komory Milana Kubka se obávali, že poplatky zhorší vztahy mezi nimi a pacienty. A že administrativa kolem poplatků lékaře zahltí natolik, že budou kontraproduktivní - ubere jim čas na péči o pacienty. Dnes už si život bez poplatků nedovedou představit. A pokud o ně přijdou, budou chtít od pojišťoven kompenzaci.
To ale pojišťovny jednoznačně odmítají. „To by pak nebylo na nákladnou péči a pojišťovny by se začaly zadlužovat. Zadlužování systému by znamenalo zpožďování plateb,“ uvedl viceprezident Svazu zdravotních pojišťoven Vladimír Kothera.

 
Počítadlo.cz