středa 9. července 2008

Vozidla TATA jsou u nás

Do minulého týdne jsem si myslel, že nejbližší místo, kde se dá vozidlo TATA koupit, je v Maďarsku. Ve čtvrtek jsem v Třebíči na jednom vývěsním štítu četl "TATA užitková vozidla". Dnes jsem se z omylu, že TATA je daleko vyvedl úplně.

Vyvedu i Vás.
Začneme v autobazaru u TATA SAFARI, pokračujeme v "mezinárodním" autobazaru - uděláme si obrázek o ceně ojetého TATA vozidla. Pokud pořídíte čtyřkolku, máte v ČR servis kde TATA 4x4 neuvidí poprvé. Jestli jste šikovní automechanici, můžete objednat náhradní díly na auta TATA v Praze (velmi zajímavé, v katalogu uvádí díly TATA, v prezentaci na adrese http://www.emilfrey.cz/ TATA zatím není zmíněn. Podobně jako na webu http://www.autolivesro.cz/)

Vrátíme se o několik měsíců zpátky s titulkem Tata Motors zvažuje prodej lidového auta Nano v Evropě, skočíme do současného českého eshopu http://tata.autodoplnky.cz/

POZOR - TATA SE UŽ PRODÁVÁ NA SLOVENSKU! Podívejte se na ceníky TATA vozidel
Zajímalo by mne, kolikrát bych od prodejny v Dunajské Strede musel hodit kamenem, než by dopadl na maďarské území.



Pokud chcete na závěr něco pozitivního, něco co Vás možná přesvědčí, že TTM je perspektivní a dobrá investice, tedy čtěte http://www.mmspektrum.com/clanek/bharat-contrasting zvláště text pod nadpisem "Zaměřeno na automobilový průmysl"

Žádné komentáře:

 
Počítadlo.cz