čtvrtek 5. března 2009

Eshop s dětmi

Ptáte se, proč je na tomto blogu Adsense? Protože mi pomáhá s adopcí na dálku. Alespoň psychologicky. Bez těch 100USD jednou za nějakých 7 měsíců, by jsme nemohli podporovat jedno dítko v Indii.

Na rovinu přiznám, že 95procent příjmů z Adsense mi vzniká na příšerných parazitních doménách jedné velké telekomunikační firmy. Na tomto místě mi poskytuje jen malinké plus v Google, ale spíš zabírá místo a zdržuje natahování.

Jo, ten "Eshop"! Ten je tady! databaze.php3 import_deti.php3. V žádném případě nechci nijak znevažovat práci charitativních projektů, jen mi hledání v databázi přijde podobné jako hledání zboží v e-shopu. Což je asi dobře. Jednoduché, praktické a skoro tak rychlé jako nákup luxusní kávy za 50EUR. Když tak drahou kávu vidíte v regále, nejspíše ji obejdete. Pokud Vám ji naservírují až pod myš, dodají příběh s jakýmsi marketingovým kořením, koupíte-ji. Zůstanou-li chudí ve svých slumech sami,nikdo jim nepomůže. Dokáže-li ale charitativní spolek s moderními technologiemi dovést chudé na náš 22' monitor, možná jim pomůžeme. Ne všem, ale alespoň některým umožníme zvednout se k lepší budoucnosti.

Žádné komentáře:

 
Počítadlo.cz